sjove reklamegaver til selvstændige

Tre sjove reklamegaver til selvstændige erhvervsdrivende

Om firmaet er stort eller lille, er reklamegaver med et tvist af humor altid en god idé til den selvstændige erhvervsdrivende. Du kan som samarbejdspartner, kollega, medarbejder, familie eller venner altid få et smil frem på læben hos ham eller hende med egen virksomhed med disse tre sjove reklamegaver, som vi foreslår herunder.

sjove reklamegaver til selvstændige

Moderne reklamegaver er både flotte, brugbare og ofte med et tvist af humor – så tøv ikke med at give den selvstændige erhvervsdrivende en gave, der glæder og reklamerer på samme tid. Vælg gaver med dit firmas logo eller modtagerens logo – det nemt at bestille, og der er næsten ingen grænser for, hvilke gaver der kan fås med logo indgraveret eller påtrykt.

Reklamegaver med dit eller modtagerens logo?

Gaver med logo kan være gaver med både dit eget firmas logo og med logoet fra modtagerens firma. Uanset hvilken løsning, du vælger, findes der en hel verden af gavemuligheder til både ham og hende.

Du kan gå efter de klassiske løsninger som f.eks. det uundværlige krus til den daglige kaffe. Du kan satse på æstetisk smukke gaver, der kan bruges til noget i form af brugskunst med et humoristisk tvist. Eller du kan vælge et sikkert smil på læben med den humoristiske reklamegave.

1. Det klassiske krus

Den daglige kaffe eller te er næsten uundværlig for de fleste travle selvstændige. Et klassisk reklamekrus med dit eller modtagerens logo vil med sikkerhed skabe glæde, og vælger du en model med et morsomt citat eller en sjov tegning, kan det også sørge for et godt grin. Husk der findes både de traditionelle keramikkrus med og uden hank og de mere moderne termokrus med og uden låg.

2. Brugskunst med et tvist

Æstetisk smukt brugskunst som f.eks. en papirvægt glæder de fleste med eget kontor – og du kan med fordel vælge brugskunst med et humoristisk tvist. Lad bogstøtten eller papirvægten med logo forestille noget sjovt, så både æstetik, funktionalitet og humor går op i en højere enhed med reklamegaven.

Med eller uden logo kan brugskunst til hende, der har alt og også eget firma, være det helt rigtige. Kombinationen af æstetik og funktionalitet glæder de fleste og pynter på ethvert kontor. Og så skader det ikke firmaets ry, at logoet sidder på en genstand af godt design!

3. Et smil på læben

De knap så funktionelle reklamegaver kan også være et hit, når du gerne vil have et smil frem på læben hos modtageren.

Overvej om modtageren er den barnlige sjæl, der vil glædes over en sjov plakat med animerede figurer og en joke? Er modtageren der seriøse topchef, der måske kan få et lille smil frem over en intellektuel finurlighed på logo-musemåtten?

Eller er du på udkig efter en morsom reklamegave til den selvstændige, der har store ambitioner og en god portion selvironi – så er et skråbånd med logo og en påskrift om fremtidige imperier, måske det rette valg?

Selv uden reklame kan en humoristisk gave være det rette valg for ham med egen virksomhed – alle kan bruge et smil på læben i en travl hverdag!