Træning i arbejdstiden fordele og ulemper

Træning i arbejdstiden fordele og ulemper

Der er mange fordele ved at træne i arbejdstiden, hvis du har svært ved at få motion og bevægelse til at passe ind i en hektisk hverdag, men det kan også være lidt besværligt at gennemføre. Her kan du læse mere om fordele og ulempe ved at træne i arbejdstiden.  

Spis rigtigt i løbet af dagen 

Hvis du vil have noget ud af din træning, så er det vigtigt at du spiser rigtigt i løbet af arbejdsdagen, så du sørger for at have nok energi. Du skal også have fokus på aerob og anaerob træning. Lær mere om aerob og anarob træning hos PurePower.dk

Flere måder at træne i arbejdstiden 

Der findes flere måder man kan træne i arbejdstiden. Enten kan man tage ned at træne i fitness, eller hvis din arbejdsplads har sit helt eget træningscenter, i stedet for en lang frokost. Det er mange der tager det her valg, fordi det kan give lidt mere energi midt på dagen og også gøre plads til, at man rent faktisk kan slappe af når man kommer hjem, i stedet for at tage ned at træne. Det er også mange, der synes det er for tidligt og besværligt at tage ned at træne inden arbejdet, og derfor kan frokosttiden være den tid, der passer bedst til træning.  

Der findes dog også en anden måde at træne i arbejdstiden. Det kan være at du lægger ind små sessions i løbet af dagen, både for at sørge for at du ikke bare sidder helt stille i 8 timer i træk, men også for at give et ekstra lille energiboost. Energiboostet du får fra træning, må siges at være den største fordel du får, ved at lægge ind lidt let træning i arbejdstiden. Det kan for eksempel være en lille fem-ti-minutters serie af øvelser, som du passer ind i dine pauser i løbet af dagen. På den måde, forstyrrer det heller ikke arbejdsgangen. Den ulempe der kan være ved træning i arbejdstiden, er nemlig, at det kan forstyrre arbejdsgangen. Dette kræver balance og tilpasning.