sjove klistermærker

Sådan kan du reklamere med klistermærker på en sjov og anderledes måde

Mulighederne er uendelige, når det handler om at finde steder, hvor du kan reklamere for dit firma med logo-klistermærker. Det kan være både sjovt og anderledes, så dit budskab kommer ud blandt flere end normalt. Tænk kreativt, når du sætter dine firma-klistermærker på, og få inspiration til nye placeringer her.

sjove klistermærker

Biler, cykler, rollatorer og andre ting, der flytter sig, er oplagte steder at sætte klistermærker på – men sæt dem de rigtige steder, så de ses, og så de ikke bliver slidt af. Bed familien tage del i reklameringen på en sjov måde, så firmaet bliver fremstillet på en positiv måde, og overvej at placere logo-klistermærkerne pudsige steder, der giver smil på læben i dagligdagen.

Sæt dem på transportmidler!

Lad din reklame flytte sig rundt med transportmidler, så flest mulige ser dem flest mulige steder. Din egen eller venners biler er det oplagte førstevalg. Er du i tvivl om, hvorvidt dine klistermærker kan give lakskader, så sæt dem i ruden i stedet. Du kan med fordel vælge at få lavet omvendte klistermærker, der limer på forsiden i stedet for bagsiden, så de kan sættes indvendigt på bilruden.

Ud over på biler er cykler, knallerter og barnevogne også oplagte valg. Og så er der de lidt mere sjove varianter som f.eks. bedstemors rollator! Familiens ældste vil med garanti sætte en ære i at reklamere for familiens firma og kan desuden få sig en unik rollator, der skiller sig ud fra de andre på plejehjemmet eller i nabolaget.

Vær opmærksom på at placere dine klistermærker på steder, der ses af andre, uden at det bliver udsatte steder. Områder med håndtag, rat og hjul er sjældent gode steder, da det kan genere mobiliteten og blive slidt af hurtigt.

Har du spurgt familien?

De fleste i familien har tasker, de bruger dagligt. Spørg evt. om der er nogen i familien eller blandt dine nærmeste venner, der kunne tænke sig et logo-klistermærke på tasken. Det kan også være, at du må få lov til at sætte dine klistermærker med logo op hjemme hos andre – måske på garagen, stakittet eller cykelskuret?

Er der en permanent eller midlertidig kørestolsbruger i familien, kan du evt. overveje at tilbyde lidt dekoration til stolen. Som med transportmidlerne er det vigtigt at sætte klistermærket et sted, hvor det ikke slides af, er til gene for brugeren og kan ses af flest mulige.

De pudsige steder

Og så er der alle de uventede eller pudsige steder, der alene med placering kan give god opmærksomhed. Hvad med indersiden af madkasselåget? På toppen af skraldespanden i indkørslen? På siden af postkassen? Eller på spanden med tøjklemmer? Sørg naturligvis altid for, at det er hygiejnisk og reelt er et sted, hvor andre kigger.

Vælger du at sætte dine firmaklistermærker op på mere offentlige steder eller områder, der ikke hører til din egen grund, så tjek altid, om det er i orden først. Det kan være direkte ulovligt at montere reklameklistermærker bag på gadeskilte og offentlige mure, mens de mindre offentlige steder som din private roklub, tennisbanerne eller omklædningsrummet til håndbold kan være i gråzonen.

Husk, uanset hvor du sætter dine klistermærker, kan det være, at en potentiel ny kunde ser dem. Måske er det ikke direkte kunden selv, der ser dit logo – måske er det et familiemedlem eller ven til en ny kunde, der kommer i tanke om dit logo, næste gang der er brug for et firma som dit.

Det betaler sig at reklamere så mange steder som muligt, og klistermærker er den nemme, billige og moderne måde at nå ud til mange potentielle kunder og samarbejdspartnere på.