Nødvendigheder til dig der er iværksætter

Nødvendigheder til dig der er iværksætter

Vi mener, at reklamebeskyttelse er en nødvendighed, når du driver erhverv, så du ikke bliver forstyrret konstant af ivrige telefonsælgere. Men der er stadig en masse andre ting, som også er nødvendige, uanset om du er en nystartet iværksætter eller en, der har været i branchen længe.

Det rigtige kontorgrej

Som erhvervsdrivende kommer du højst sandsynligt til at være på dit kontor mange timer om dagen. Derfor er det vigtigt, at du har de absolut nødvendige kontorartikler. Kontorstol og bord, computer, printer og blæk samt mapper til at holde styr på forskellige dokumenter. En printer må ikke undervurderes, når du skal printe fakturaer og vigtige dokumenter ud. Så det er vigtigt, at du har rigeligt med printerblæk til at kunne printe ud.

Det er altså de ting, du som absolut minimum skal have på dit kontor. Men der er selvfølgelig en række gadgets som kan optimere dit arbejde. De er ikke umiddelbart nødvendige, men kan være gode at have. Måske er du glad for at skrive på pen og papir, men synes, det er lidt uoverskueligt at have notater i en notesbog. Så er det smart, at der findes en digital notesbog, hvor du skriver i hånden, men noterne overføres direkte til f.eks. Dropbox eller iCloud. Derefter kan du bare viske noterne ud, når de er gemt i skyen.

Er du typen, der kan lide sjovere gadgets, er der også en masse muligheder for det. F.eks. kan du købe en boksebold, til når du skal have en lille pause. Det er en sjov gadget, som gør arbejdet lidt sjovere.

Hav styr på platformene

Når vi siger, at I skal have styr på platformene, mener vi både internt og eksternt. I skal have en god platform at kunne kommunikere på, hvis der f.eks. kommer en situation som nu, hvor mange bliver nødt til at arbejde hjemmefra. Det kan f.eks. være Microsoft Teams, Slack eller Zoom, som er blevet brugt flittigt af mange millioner mennesker. Det er vigtigt med en platform, der fungerer til jeres virksomhed, så brug endelig lidt tid på at finde den rigtige.

Derudover er det vigtigt med jeres eksterne platforme. Først og fremmest skal I have en hjemmeside, som skal appellere til jeres publikum. Der er mange måder at gøre det på, så søg lidt forskellige steder, så I kan få en hjemmeside, der har det rigtige appeal. Design er vigtigt, men det er selve indholdet også. Det kan også være, I skal overveje at udvide jeres platforme. Når I først har en hjemmeside, kan det nemlig være en god idé at få en Facebook-side og en evt. Instagram, alt efter hvordan jeres publikum er. Men uanset hvad, er det vigtigt med en god platform for at brande jer selv og komme ud med jeres indhold.