Når du lader dig lokke af uundgåelige reklamer

Har du set et par reklamer og er endt op med at blive lokket til at tænke, at der er noget, du står og mangler, som du egentlig ikke står og mangler alligevel, kan du have brug for gode råd til at finde de penge, du netop lige har brugt, som ikke skulle bruges.

Hurtigt udbetalte penge kan virke som den bedste løsning

Det er umuligt at komme udenom den ene eller den anden form for markedsføring. Næsten uanset hvor man kigger hen, vil der være en form for reklame, for reklamer kommer i mange former, og det er slet ikke sikkert, at man overhovedet opfanger, at man er blevet lokket af en reklame.

Du kan hjælpe dig selv godt på vej ved at benytte dig af reklamebeskyttelse, men der er desværre ikke nogle løsninger for at blive helt fri for reklamer. Nogle af de reklamer, man typisk ikke opdager, optræder f.eks. i film eller serier, man har kørende på skærmen, hvor markedsføringen handler om at placere produkter, så man som seer får lyst til at købe disse produkter.

Når man lader sig lokke til at købe noget, man egentlig ikke skulle købe, bruger man penge, som man måske ikke har på kontoen. Det kan være, at banken accepterer købet, men at du få dage senere må opdage, at dine kommende udgifter herefter ikke kan dækkes ind med de resterende midler, der er på kontoen. Her kan det være en god idé at tage et lån. Lånio.dk er en af de bedste muligheder på det danske marked, når du ønsker at sammenligne lånetilbud fra flere banker, da det er vigtigt at have et godt overblik over de forskellige muligheder, før man tager et lån. 

Forsøg først at låne, hvor det er billigst

Kviklån har den fordel, at du netop kan få pengene udbetalt i en vældig fart. Det er netop det, man har brug for, når det skal gå hurtigt med at få dækket andre vigtige udgifter, men der findes faktisk alternativer, der er værd at kigge på, før noget kviklån bliver valgt.

Hvis du ikke kan se dig ud af, at dine udgifter mangler dækning, og at det skal gå hurtigt, fordi det kun handler om dage, før banken afviser at håndtere vigtige kommende poster, bør du først og fremmest høre din familie og venner, om det er muligt at låne kortvarigt til lige at klare skærene for en kort bemærkning. På denne måde kan du købe dig mere tid til en mere holdbar løsning i det lange løb.

Som regel er der familie og venner, der kan hjælpe med at dække det nødvendige, når der er tale om en meget kort periode. Når dette sker, er det vigtigt at du ikke læner dig tilbage og ikke arbejder på sagen for at finde pengene, så du hurtigt kan betale det beløbet tilbage, du skylder.

Du kan som regel spare en del penge ved at gennemgå alle dine udgifter og indtægter og måske behøver det ikke handle om flere måneder på sparemode, før du har betalt tilbage, hvad du skylder. Hvis du har svært ved at betale pengene tilbage, fordi du allerede betaler af på flere lån andre steder, kan du også samle dine lån i et samlelån. Er du interesseret i at finde ud af hvor meget du kan spare ved at samle dine gæld er anbefalingen Samlelaan.net – eneste med speciale i samlelån i Danmark. 

Mange har lån, de ikke vidste var lån

Du kan på https://jv.dk/artikel/s%C3%A5dan-kan-du-komme-hurtigere-af-med-din-g%C3%A6ld læse mere om, hvad et samlelån går ud på, og hvad formålet med dette kan være, for ikke at nævne de muligheder, der er, for at du hurtigere kan få råd til betale din gæld tilbage. 

At samle lånene et sted er smart, hvis man har op til flere lån spredt ud på forskellige långivere. Måske du ikke tænker over det, men det er også et lån, hvis du har købt din telefon over afbetaling. Samler du alle dine lån under samme paraply af én långiver, vil din långiver kunne give dig en meget bedre afviklingsaftale, og du kan samtidig smide lidt penge efter straks at afbetale noget af gælden. 

Brug penge med omtanke

Har du blot ét lån, og er der ingen mulighed for at spare penge på sigt ved at samle lån, er der stadig gode muligheder for at skrabe lidt sammen på kistebunden. I dag har stort set alle hjem f.eks. streamingtjenester, men det er langtfra alle tjenester, man bruger hele tiden. Du kan derfor med fordel sortere lidt ud i dine streamingtjenester, og hurtigt er der sparet et par hundrede kroner hver eneste måned.

Også i forhold til dine indkøb kan der være flere penge at spare ved at huske at pante det, der kan pantes og medbringe sin egen pose til at bære de købte dagligvarer hjem i fremfor at købe endnu en dyr engangspose ved kassen. Du vil blive overrasket over, hvilken besparelse det vil give yderligere.