Indret kontoret med funktionelle og inspirerende kontormøbler

Er du ved at indrette kontor eller er det måske tid til, at de gamle kontormøbler udskiftes? Så kan du med fordel investere i moderne, inspirerende kontormøbler, der ikke kun er gode for medarbejderes ergonomi og fysiske trivsel, men også for hans/hendes kreativitet og produktivitet.

I Danmark har vi en underlig tendens til at indrette vores kontorer i sort/hvide nuancer, have skarpe linjer, være minimalistiske og ofte næsten kliniske i udtrykket. Det fordrer ikke kreativiteten og når man kigger til store, succesfulde high-tech virksomheder i USA og andre lande, er tendensen det stik modsatte. Her ved de godt, at det kræver farverige, kreative rammer at skabe et inspirerende arbejdsmiljø, hvor medarbejderen alene ud fra de fysiske rammer føler sig inspireret til at yde sit bedste og dermed lettere finder på nye ideer og kreative løsninger.

Kontormøbler behøver med andre ord ikke være sort, hvide, grå eller i det hele taget så jævnt kedelige, som vi ellers har det med at vælge i Danmark. Ligesom væggene ikke behøver at være malet hvide og kunsten på væggen ikke nødvendigvis skal være ligeså grå som en sjappet, dansk vinterdag.

Kreative rammer på arbejdspladsen øger produktiviteten

Find inspirerende kontormøbler i farver og med stil, og som naturligvis stadig er ergonomisk korrekte. Tag en chance og vælg kunst, som folk taler om og som fanger øjet. Hav farvede bordlamper og gulvtæpper, og mal vægge i grøn, gul, rød eller i nuancer.

Det skaber en positiv, glad atmosfære med farver, og det har en positiv indvirkning på sindet. Når medarbejderen sidder i en slags næsten legende rammer, fordres den kreative sans som igen skaber inspiration og som i sidste ende fører til øget produktivitet og større arbejdsglæde.

Der er således mange gode grunde til at ændre stilen på de fysiske rammer på arbejdspladsen og til at turde vælge noget nyt, anderledes og farverigt. Spørg medarbejderne til råds, de sidder i miljøet til dagligt og har med garanti masser af ideer til, hvordan kontoret kan indrettes så det både inspirerer og øger produktiviteten.