Få tilbud fra dygtige malere

Står du og skal flytte i nyt hus, og skal den gamle lejlighed males, så du ikke mister dit depositum? Er du i gang med et større nybyggeri-projekt, der kræver store mængder maling til de mange vægge? Skal den gamle bolig gennemrenoveres, eller trænger dit nuværende hjem bare til et friskt pust og et nyt look?

Uanset hvilken situation eller hvilket brugsbehov du måtte have, er det på tide at kigge efter maling, så du kan få nye, flotte farver på væggene. Men hvilken type maling skal du vælge, og hvilke overvejelser bør du gøre dig, inden du går på jagt?

Bare rolig – hjælpen er nær. I dette korte indlæg giver vi dig tre gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger maling.

Rigtig god læselyst.

#1 Den rette maling er et spørgsmål brugsbehov – og smagspræferencer

Det første gode råd er lige så lavpraktisk og simpelt, som det er vigtigt og brugbart. Det drejer sig kort og godt om det faktum, at det rette valg er maling ultimativt er et individuelt valg. Det er udelukkende dig og dine smagspræferencer, der afgør, hvilken type maling der er mest formålstjenlig og velegnet. Dette afhænger blandt andet af din personlige stil og ikke mindst, hvilket formål malingen skal tjene til.

Skal du eksempelvis mele hele den store bolig fra panel til loft i flere forskellige farver, bør du gå efter større pakke- eller mængdetilbud i de ønskede farver. Drejer det sig omvendt kun om maling af af soveværelset eller entréen i én farve, vil du kunne nøjes med en enkelt eller to malerbøtter.

Kort sagt: Få afklaret med dig selv, hvilke brugsbehov og -formål malingen skal tjene til, og hvilket visuelt udtryk du ønsker på væggene.

#2 Gå efter højeste kvalitet – til prisen

Er du på udkig efter, hvor der er en billig maler nær dig. Netop prisen på malingen er omdrejningspunktet for det andet gode råd, der skal sikre dig den absolut bedste og mest favorable handel, når du køber maling. Og her gælder det selvfølgelig om at gå efter netop det produkt, der giver dig allermest brugsværdi og kvalitet for pengene. Måden, hvorpå du sikrer dig dette, er kort fortalt at gøre dig lidt grundig research forinden dit køb. Brug diverse sammenligningssider på internettet, så du rent faktisk har nogle priser og tilbud at forholde til hinanden.

Noget af det billigste maling finder du i Jem & Fix, og med lidt god research kan du hurtigt finde et super tilbud, der matcher netop dine behov – og din pengepung.

#3 Neutralfarver eller hele farvepaletten?

Det sidste gode råd omhandler farvens kvalitet og udseende. Der er selvsagt kæmpestor forskel på de mange typer malings kvalitetsniveau. Derfor er det vigtigt at undersøge, hvilken dækningsgrad det enkelte produkt repræsenterer. Det har nemlig stor betydning for, hvor meget maling du skal købe, og over hvor mange omgange du rent faktisk skal male.

Derudover afhænger dit malingvalg også af, hvilken type farver eller flere farver, du ønsker at pryde vægge, loft eller noget helt tredje med. Er du typen, der gerne vil have maksimalt farvespil og en multifarvet indretning? Eller søger du mere en diskret neutralfarve i hvid, sort, grå eller knækkede udgaver? Få styr på dine farvepræferencer og find lige præcis de(n) farve(r), der passer til dig og din stil.

Held og lykke med malerprojektet.