Få en bedre hund med et livforlængende hundefoder

Hunden er menneskets bedste ven. Nogle gange er det at have hund faktisk lidt som at have et barn – du kan hvert fald komme til at elske den næsten lige så højt. Så selvfølgelig vil du have, at den lever så langt og sundt så længe. Derfor skal den have det bedste hundefoder. 

Der er intet som lyden af poter, der tapper hen ad gulvet, når man åbner døren efter en lang arbejdsdag. Eller den glade logren med halen, når hunden får øje på dig. Din hund giver dig så meget glæde, og du vil gerne give noget tilbage i form af et rigtig dejligt liv. 

Med god, nærende hundefoder har din hund det bedst, og den lever også længere. Derfor er det ret afgørende, hvad den lille fyr får i skålen. 

God mad giver en god hund 

Essential foods har sammensat et tørfoder, der passer rigtig godt til langt de fleste hunde. Det tager højde for en række vigtige ting, som du altid bør sikre dig, når du køber hundefoder. Nogle af disse ting er:  

  • Det lever op til BOF (Behavioural Optimizing Food), hvilket grundlæggende betyder, at det er baseret på den kost, der er naturlig for hunden. Det er med til at sikre, at din hund har et sundt niveau af blodsukker. 
  • Et højt indhold af frisk kød kan være en god idé (og gerne helt op til 80%). Det er nemlig befordrende for hundens oprindelige instinkt. 
  • Foderet er tilberedt ved lav temperatur, så næringsstofferne ikke går tabt.  

Ligesom det sikkert er for dig, påvirker det din hunds humør, hvad den får at spise. Lækker mad gør glad – også når det gælder hunde! Du har måske også oplevet, at din hund kaster op, får tynd afføring eller allergiske reaktioner, når du har givet den noget bestemt at spise.