eTranslate

eTranslate slap af med irriterende telefonsælgere

Virksomheden

eTranslate

eTranslate er et professionelt oversættelsesbureau fra København, der løser opgaver for privatpersoner, virksomheder og organisationer inden for alle brancher. De har oplevet en stigende efterspørgsel efter professionelle oversættelser, men tilbyder også tekstforfatning og korrekturlæsning.

Desuden er de især skarpe indenfor feltet af tekniske og  juridiske oversættelser. De sikrer den højeste standard ved, at deres juridiske oversættere kun oversætter til deres modersmål. De er kandidater og eksperter i jura i det pågældende land og samarbejder med juridiske eksperter.

Virksomheden blev stiftet i 1990 under navnet Translatic, men skiftede navn i 2016 som led i et generationsskifte. eTranslate har således 28 års erfaring indenfor professionelle sprogløsninger, og har bl.a. hjulpet kunder såsom BMW, IKEA, Herlufsholm og NOKIA med hurtig levering af højkvalitetsløsninger inden for de aftalte tidsrammer.

Virksomheden har opbygget et stort netværk af oversættere som er nøje håndplukkede, besidder flere års erhvervserfaring og kun oversætter til eget modersmål. Derfor kan de levere en utrolig høj service og kvalitet i arbejdet, hvilket deres 5-stjernede rating på Google fra 152 anmeldere bekræfter.

Udfordringen – aggressive telemarketingsælgere

Som så mange andre danske virksomheder oplevede eTranslate at modtage aggressive salgsopkald fra telemarketingsælgere. Flere gange om ugen ville disse pistolsælgere enten sælge produkter fra alt imellem himmel og jord, eller sælge dem selv som fremtidige samarbejdspartnere.

eTranslate ville gerne undgå at spilde sin tid på at besvare disse udfarende, pressende sælgertyper, som oftest fyrede fordele og lukkeforsøg af, uden at de selv stort set fik et ord indført.

Derfor havde de allerede reklamebeskyttet sin virksomhed. Det betyder at deres virksomheds registrerede oplysninger fra CVR ikke må anvendes af andre til uopfordrede henvendelser. Telefonsælgere må derfor ikke længere ringe dem op, og virksomheder må ikke sende mails til dem, uden at de selv har givet samtykke til det først.

Der er dog et stort ”men” her.

Reklamebeskyttelsen gælder kun i forhold til oplysninger der hentes i CVR-registret. Det vil sige at hvis der fremgår oplysninger om ens virksomhed andre steder, såsom på nettet, er disse oplysninger ikke omfattet af reklamebeskyttelsen.

Da eTranslate ligesom de fleste virksomheder i dag har en hjemmeside med kontaktinfo, må telefonsælgere gerne ringe dem op ifølge loven på trods af at de er reklamebeskyttet.

Derfor valgte de at tilmelde sig vores mærkeordning for reklamebeskyttede virksomheder. Efter indsættelse af det digitale mærke ”Reklamer – Nej, tak” på deres hjemmeside, oplevede de at antallet af henvendelser fra telemarketingsælgere blev kraftigt reduceret. Fra flere gange om ugen til ganske få om måneden. Dermed blev de i langt mindre grad forstyrret i deres arbejdsdag, og kunne i stedet frigøre ressourcerne til det de er bedst til, nemlig at hjælpe deres glade kunder. Det var gavnligt for produktiviteten, kunderne og arbejdsmiljøet generelt.

Vidste du, at de fleste erhvervssælgere undersøger din hjemmeside og dit koncept, inden de ringer dig op?

Sælgere er ligeså lidt interesserede i at spilde tiden som du er. Når du på din hjemmeside synligt signalerer, at du ikke ønsker at blive kontaktet, kommer du dem dermed i forkøbet, og undgår et opkald, der er spild af både deres og din tid.

Gør ligesom eTranslate og hundredvis af andre virksomheder, tilmeld dig reklamebeskyttelse i dag, og få det digitale mærke ”Reklamer – Nej, tak” på din hjemmeside.