Et cloudbaseret ERP-system for virksomheder

Det er altid vigtigt for virksomheder, store eller små, at kunne styre deres programmer så effektivt som muligt. Dette kan Microsoft Dynamics 365 Business Central heldigvis hjælpe med, men hvad er dette system helt præcis, og hvorfor burde man som virksomhed bruge det?

Hvad er Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Microsoft Dynamics 365 business central er et cloudbaseret ERP-system, der er udviklet af Microsoft. Systemet hjælper små og mellemstore virksomheder med at styre deres forretning på en mere effektiv og struktureret måde. 

Business Central kan integreres med andre Microsoft-produkter såsom Office 365 og Power BI, hvilket gør det til et meget fleksibelt system. Systemet bygger på en modulopbygget struktur, hvilket betyder, at man kun betaler for de moduler, man faktisk bruger. Dette gør Business Central til et meget økonomisk system sammenlignet med andre ERP-systemer på markedet.

5 grunde til at vælge Microsoft Dynamics 365 Business Central som din ERP-løsning

1. Microsoft Dynamics 365 Business Central er en modulær løsning, hvilket betyder, at du kun betaler for de moduler, du faktisk bruger.

2. Løsningen er meget fleksibel og kan tilpasses dine specifikke behov og ønsker.

3. Business Central er en cloud-baseret løsning, hvilket giver dig adgang til dine data hvor som helst og når som helst.

4. Løsningen er meget brugervenlig og intuitiv, så du kan hurtigt komme i gang med at bruge den.

5. Microsoft Dynamics 365 Business Central er en fremtidssikret løsning, da den løbende bliver opdateret med nye funktioner og forbedringer.

Er der support tilgængelig?

Eftersom Microsoft Dynamics 365 Business Central er udviklet af Microsoft, så har du derfor også adgang til den support, som Microsoft tilbyder til deres produkter. Du kan til gengæld også få hjælp fra en virksomhed såsom Logos Consult, som samtidig også kan hjælpe dig med at komme i gang med det hele – hvilket altid er en stor fordel.