En sand klassiker; Grand Theft Auto er en fryd for spillerne

Siden GTA blev udgivet i 1997 har det fået stor anerkendelse på verdensplan. Spillere fra hele verden har brugt timevis i spillets forunderlige verden, og folkene bag har kontinuerligt videreudviklet det populære spil.

Her får du en kort gennemgang af GTA-verdenen og hvorfor den er så attraktiv blandt spillerne.

Troværdig fiktion og en god historie

Siden det første GTA spil kom på markedet har man kunne følge kriminelle begivenheder i forskellige fiktionelle byer i USA.

Gennem årtier har spillere i hele verden fuldt historien om kriminelle karakterer, der skal udføre kriminelle handlinger for deres respektive syndikater. Disse handlinger indebærer bl.a. biltyverier, mord og bankrøverier.

Den barske atmosfære i de kriminelle miljøer har altid være et spændende emne, både når man taler om film og spil. Vi synes alle at det indelukkede og hemmelighedsfulde miljø er interessant, og netop derfor har GTA vundet manges hjerter, da man føler at man får et indblik i den ellers lukkede verden.

Siden det første spil kom på banen i 1990erne og frem til udgivelsen af GTA 5 i 2013 har spillet været i konstant udvikling, hvilket har holdt publikums interesse ved lige.

Dragende grafik højner kvaliteten

De nyere versioner af Grand Theft Auto har især fået anerkendelse i forbindelse med den betagende grafik.

De mange opstillede missioner fører spilleren ud til de mørkeste afkroge af en dybt kriminaliseret by, og det er især her at grafikken får spilleren op ad stolen.

Spillets dystre og dragende opbygning er tiltalende for mange, og med en tilsvarende og imponerende grafik er det de færreste der siger nej til ét enkelt spil eller to.

Når man kører gennem fiktive byer såsom Los Santos, så mærker man virkelig suset fra den høje fart. Spillet giver en følelse af realisme, og det er der mange der kigger efter, når de skal vælge deres næste PC- eller konsolspil.

Grand Theft Auto er kommet for at blive, og med de nyeste og avancerede tiltag der regelmæssigt præsenteres, så er spillets succes sikret for de næste mange årtier. Spillet indeholder nemlig de 3 vigtigste elementer for et succesfuldt spil; en original historie, en betagende grafik og en konstant fornyelse.