En ny beauty trend populære bland især kvinder

Der er kommet en ny, revolutionerende beauty trend blandt kvinder der har taget Danmark med storm. Her kan du læse om hvad det er, og fordele ved denne nye, spændende skønhedstrend.

Der findes en ting som næsten alle kvinder gerne ville være for uden, det er nemlig kropsbehåring. Det at fjerne hår på forskellige steder på kroppen er noget de fleste kvinder har prøvet på et eller andet tidspunkt, og det ærgerlige er, at hårene gror ekstremt hurtigt tilbage igen og arbejdet er forgæves.

Fjern hår permanent

Man kan faktisk fjerne hår permanent med skånsom laserbehandling. Det er den absolut mest effektive hårfjerningsmetode der findes, og du kan dermed slippe for babering og irriterende hårfjerningscremer. Fordi kun ca 20% af de hår du har er aktive på et givet tidspunkt, tager det ca 5-7 behandlinger at dræbe alle hårsækkerne. Det er også værd at vide, at permanent hårfjerning fungerer bedst på folk der har mørke hår og lys hud. Det er fordi det kræver melanin for at laseren bedst kan opdage hårsækken, og det er mest tilstedeværende i mørke hår. Derfor vil folk med lyse hår ikke se lige så gode resultater.

Fordele med permanent hårfjerning

Med permanent hårfjerning slipper du for at hårene gror tilbage. Behandlingen er ikke farlig, den gør ikke ondt og den giver ingen bivirkninger. Derfor er det mange gode fordele med permanent hårfjerning som du ikke får med andre produkter. Hvis du for eksempel har sensitiv hud, så er det relevant at se på muligederne for permanent hårfjerning, da hårfjerningscremer og barbering dagligt eller ugentligt, kan være meget irriterende for huden. Man ungår også røde knopper og kløe, som tit er bivirknninger ved barbering. Laserbehandling er helt klart den mest effektive behandling for at fjerne hår.

Det er vigtigt at vælge erfarne og professionelle behandlere når du skal få lavet permanent hårfjerning. Det er ikke det billigste alternativet til hårfjerning, men du sparer tid på ikke at skulle barbere dig igen. Det er muligt at fjerne hår på hele kroppen med laserbehandling, også sensitive områder.

Det er ikke uden grund at denne skønhedstrenden er blevet så populær. Flere og flere vælger, at fjerne hår permanent med laserbehandling.